http://www.fishingbros.se/
Valutor:

Varm Nya 2019 Dam Bud to Rose Örhänge Pearl Glam vit/guld Rostfritt stål/14 karats guldplätering/pärla av snäckskal och sten av glaskristall. Örhängen sRDdVDq4

  • 2483 antal i lager

s.kr513  s.kr114
Spara: 78% mindre

Qty:
Varm Nya 2019 Dam Örhängen

Underbara pärlörhängen i rostfritt stål med vit pärla av snäckskal och sten av klar glaskristall. 14 karats guldplätering.
Bud to Rose hyllar personlighet och individualitet och detta visar sig i kontrasterna och motsatserna som ger liv åt varje smycke, vilket man ser i valet av material, mönster och former. Man blandar det feminina och kvinnliga med det coola, det tuffa med det söta och det hårda med det mjuka. 
Namnet 'Bud to Rose' symboliserar grunderna i detta och låter de rena och skarpa linjerna hos en blomsterknopp möta det mjuka och feminina hos en ros.
Kvinnan bakom designen - Diddi Design - hämtar sin inspiration till smyckena i de enkla och raka linjerna som Skandinavisk design innebär men mixar detta med erfarenhet och upplevelser från sina många resor runt om i världen och skapar på så sätt unika och inte minst individuella smycken för var och en.
Material: Rostfritt stål, 14 karats guldplätering, pärla av snäckskal och sten av glaskristall.
Levereras i en snygg sidenpåse med texten Bud to Rose.


 
RSS produkt Feed :: Varm Nya 2019 Dam Bud to Rose Örhänge Pearl Glam vit/guld Rostfritt stål/14 karats guldplätering/pärla av snäckskal och sten av glaskristall. Örhängen sRDdVDq4 Copyright © 2020 http://www.fishingbros.se/