http://www.fishingbros.se/
Valutor:

Fabriks Toppkvalitet Dam Guldfyllda Vitguld Filled gulddoublé Örhänge Cubic Zirconia Örhängen KPOi82fl

  • 1595 antal i lager

s.kr437  s.kr152
Spara: 65% mindre

Qty:
Fler bilder (Klicka på bilden):
Fabriks Toppkvalitet Dam Guldfyllda Vitguld Filled gulddoublé Örhänge Cubic Zirconia Örhängen KPOi82fl

Fabriks Toppkvalitet Dam Örhängen

Huvudmaterial: Guldfyllda Vitt guld Filled över fast Koppar - Nickelfritt, Inte alergiframkalande, tappar inte glansen
Storlek: 18 * 15mm
Huvudsaklig Stone: Zircon
Huvudsakliga Sten Storlek: 8 * 8mm
Vikt: 4,7 gram
Gold filled (GF)
Gold filled eller goldfilled är en engelsk term som har blivit tämligen vedertagen även i Sverige. Den korrekta svenska översättningen är 'gulddoublé'. Ibland kallas det även 'guldförgyllt'. Gold filled är en bättre variant av guldplätering, där guldlagret vanligtvis motsvarar 1/20 av den totala vikten på föremålet. Metallen inuti är vanligtvis mässing och guldet är vanligtvis 14 karat. Guldlagret är hållbart och tål även flitig användning.
Guld missfärgas inte med tiden.
Gold filled (GF) är nästan i samma klass som rent guld. Skillnaden är att man har en basmetall, oftast silver, koppar eller mässing, som kärna och sedan ett mycket tjockt lager av äkta guld över. Metoden är speciell och man använder sig av hetta och tryck för att få till delarna.
Detta ska inte förväxlas med guldpläterade (GP) delar, då guldpläterat fort tappar färgen. Guldlagret slits heller inte bort och guldet behåller sin vackra färg och glans i år efter år, bara man sköter smyckena väl. OBS! Får ej utsättas för klor eller blekmedel!
Gold-filled items, even with daily wear, can last 5 to 30 years but will eventually wear through.


 
RSS produkt Feed :: Fabriks Toppkvalitet Dam Guldfyllda Vitguld Filled gulddoublé Örhänge Cubic Zirconia Örhängen KPOi82fl Copyright © 2020 http://www.fishingbros.se/